Tuesday, 3 September 2013

Konspirasi 2 posen, Err

Alang2 naik baik naik 50 sen je tros. Ngeh

-BISMILLAH-

Harini (3/9/2013) merupakan hari yang sangat penting buat rakyat Malaysia dan pastinya akan di"kenang" oleh seluruh(atau sebahagian je? entah) rakyat Malaysia, tidak kira tua miskin muda kaya. Barangkali mungkin tarikh hari ini akan termaktub sebagai satu tarikh yang bakal mencipta sejarah tersendiri bagi negara yang bernama Malaysia.

Monday, 2 September 2013

Seperti Yusuf - Bahagian I

[kredit]

2 Julai 2013.
Mounira, Kaherah.

Tup Tup Tup dush!!

“Bukak pintu ni woi!”

Sunday, 1 September 2013

Bosan doeh.. DOTA jom!

Ye ye, taw..kami mmg comel


-BISMILLAH-

Haritu saya ada duduk2 dengan si adik kecil comel saya, Kimi. Maklumla, bukan senang nak duduk luangkan masa berharga dengan hadek beradik kat rumah yang serba nyaman ni, lebih2 lagi dah nak fly dah pun inshaAllah, lagi ler lame tak jumpa. Dan macam biasalah, kalau nak cari dia memanglah kat depan komputer. Takde tempat lain dah nya! 

Eh, bukannya nak kata dia ni pakar IT ke ape, dia ni sebenarnya kuat sangat main game. Atau lebih detail nya game facebook. Entah kenapalah hagaknye boleh jadi cam gitu. Pengaruh kuat dari abang2 nya kot, eheh.